Urban Trail Rotterdam

Danielle – Afgelopen zondag vertrokken we met zo’n 15 brugrunners richting Rotterdam. Niet voor de o zo spannende wedstrijd Excelsior – Feyenoord (zullen we het verder niet meer over hebben), maar voor de 2de editie van de Urban Trail Rotterdam.

We gingen al vroeg op pad en het was behoorlijk koud. We wilden dan ook zo snel mogelijk van start gaan. Helaas stonden we niet allemaal in hetzelfde startvak en eigenlijk hadden we dus verschillende starttijden. Mark gooide even zijn charmes in de strijd bij de mevrouw van de helpdesk en regelde dat we met zijn allen konden starten.

In het startvak zat de sfeer er al goed in. Een dj en de kou zorgde ervoor dat iedereen daar al lekker aan het dansen was. En toen begon voor ons de trail, gelijk door het NAI, op naar allemaal (letterlijke) hoogtepunten van Rotterdam, oa mini World, Handelsgebouw, Timmerhuis, parkeergarage, bibliotheek, Cinerama. We zijn op zoveel plekken geweest, dat ik ze niet eens meer allemaal weet. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Er zaten bijzondere plekken bij, want wie kan nu zeggen dat hij in het naaiatelier van het Hofpleintheater is geweest? Wij wel!

We hebben gezellig met elkaar gelopen, alle hoogtepunten bekeken en beklommen. Het was een loop van ruim 10 km, maar door al die hoogtepunten en bezienswaardigheden vond ik het zelf best zwaar. Gelukkig stond bij de finish een lekker ontbijtje op ons te wachten, al was het inmiddels meer lunchtijd.

Zo’n urban trail is echt eens iets anders en zeker voor herhaling vatbaar!

Danielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *