Bernisse Run

Danielle van Mil – Zondag 6 mei 2018 werd voor het eerst de Bernisse Run georganiseerd. Een estafette, dichtbij huis, voor het goede doel (RoParun) en prachtig weer, wat wil je nog meer?! Uhmm…..keuze in afstanden? Ook daar was aan gedacht (20,40 of 60 km) en de teamsamenstelling was zelf te bepalen(2,3,4 of 5 personen).

Wij kozen als familieteam van 3 personen voor de gulden middenweg; 40 km.

De run werd georganiseerd door de Estronrunners; een van de RoParunteams. En ook het evenement deed erg aan de RoParun denken.

Als oud-RoParunner kwam het RoParun-gevoel weer helemaal boven: Het afwisselen van fietsen en lopen met een team, de gezelligheid onderweg. Je kon op deze manier echt een beetje sfeer te proeven; Bij het eerste stuk lopen had ik het gevoel: jeetje, moet ik dit echt nog 6 x doen? Daarna raak je in een flow waardoor het rennen/fietsen prima gaat. En de laatste keren zijn toch wat zwaarder door stramme spieren van het fietsen en lopen. Maar dan is het einde al inzicht.

In totaal waren we met 3 Brugrunnerteams. Het zou leuk zijn als we volgend jaar met meer teams meedoen. Een echte aanrader!

Groeten Danielle van Mil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *